hits

Hjemme hos oss

I går kveld fikk vi besøk av morfar og onkel i ny-leiligheten for første gang. Jeg har vært sykt treig med å invitere folk over, men på vinteren føler jeg at tiden ikke strekker til selv om den gjør det. Når det er mørkt ute er det natta i mitt hode, selv om klokka bare er fire på ettermiddagen. Jeg har begynt på vitamintilskudd og i kveld skal vi bestille flybilletter til Afrika, noe som hjelper veldig. Jeg er helt avhengig av å ha ting å glede meg til, mens Owen er helt motsatt. Han orker ikke å gå rundt å tenke på/glede seg til ting lenge, så han bare dytter alle tanker om turen eller hva det måtte være langt bak i hodet helt til dagen før det skal skje. Det blir sånn at jeg går og konstant gleder meg/planlegger/snakker om det i en og en halv måned, mens han så vidt gir meg en respons. Kanskje like greit, for det hadde vært enda mer slitsomt hvis begge to skulle holdt på sånn som jeg gjør, hehe. Det er det samme med jula forresten. Han orker ikke å høre på julemusikk, se julefilmer osv mens jeg elsker det. Det er vel som de sier, opposites attract!

Dette er den siste leiligheten vi leier før vi begynner å se oss rundt etter noe å kjøpe, så den er ikke helt 100%. Kjøkkenet er gammelt og mye er ganske halvferdig, men jeg orker ikke å legge masse energi i å endre på ting fordi det er så midlertidig. Jeg ser for meg at vi bare blir boende her i ett års tid, hvis sparingen går etter planen! Sånn bor vi nå 👇

2 kommentarer

Tonje

07.12.2017 kl.10:21

Så koselig dere hadde det :)

juliebosman

07.12.2017 kl.10:57

Tonje: Takk ??

Skriv en ny kommentar

juliebosman

juliebosman

26, Trondheim

Jeg er ei 26 år gammel jente som bor i Trondheim med min Sør-Afrikanske mann. Jeg blogger om livet vårt og utfordringene vi møter på underveis.

Kategorier

Arkiv